|
|
#1 |
|
TBN dibinātājiem, vadības TBN
3472 Ziņojumi
|
Kā ieiet serverī? (3.3.5a)
Kā ieiet serverī? (3.3.5a) [DE / EN]
Vācu: -------------------------------------------------- --------------------------------------------- Hi, šo mazo pamācību, es paskaidrot, kā jūs varat spēlēt uz šī servera. Šis pirmais WoW suck. Lūdz jūs no sistēmas un attiecīgās valodas: Es gatavojas firstonce pieņemam, ka jums vēl nav WoW instalēta jūsu datorā. WoW Windows Vācijas WoW Windows angļu valodā WoW Mac vācu WoW Mac angļu valodā Šajā sakarā es vēlos teikt, ka šie lejupielāde ir pilnīgi juridiskās, tie sniedz Blizzard sabiedrībai. Ja lejupielāde ir pabeigta, ir iekārta: Iekārta ir selbstverändlich. Jūsu uzstāda klienti kuriem jums nepieciešams, ja TBN Tātad WotLK Lāpīšanu: Tagad jums ir nepieciešams plāksteris, kas 3.3.5a. Plāksteris būs atrast šeit: WoW Patch saraksts | World of Warcraft, Burning Crusade, sašutums par Lich King Tagad Jums ir gandrīz izdarīts, viss, kas jums ir padarīt pārmaiņām Realmlist: Vai šis of Warcraft mapi pasaulē. Tad Data mapē. Tad jūs iedziļināties mapi un atvērt enUS realmlist.wtf: realmlist.wft Šis atvērt ar redaktoru, top ierakstu "Set realmlist pieteikšanās ....." un dzēst: kas realmlist 85.25.73.115 noteikti portāls eu . Ievietojiet Ja jums ir konts vēl, jūs varat saņemt šeit, lai izveidotu vienu: Konta izveidošana Tagad jūsu WoW ir gatava spēlēt uz mūsu servera. Ja Jums ir problēmas, jūs varat paskatīties jums šeit: Savienojuma problēmas Have fun! MFG Nekses Angļu -------------------------------------------------- --------------------------------------------- Hi, Šajā maza apmācība, es izskaidrot, kā jūs varat spēlēt uz šī servera. Pirmais lejupielādēt, WoW. Paredzēta jūsu saderīgā sistēmā un lejupielādēt atbilstošu valodu: Es esmu pieņemot, ka jums vēl nav WoW instalēta jūsu datorā. WoW Windows vācu WoW Windows angļu valodā WoW Mac vācu WoW Mac angļu valodā Saistībā ar šo juridiskā es vēlos teikt, ka šie lejupielādes ir pilnībā, tie sniedz Blizzard sabiedrībai. Ja lejupielāde ir pabeigta, mēs sākt uzstādīšanu: Iekārta ir selfexplaining. Instalējot klients kuru jums ir nepieciešams, ja TBN, WotLK. Lāpīšanu: Tagad jums ir nepieciešams plāksteris, kas 3.3.5a. Plāksteris ir atrodams šeit: WoW Patch Avots | World of Warcraft, Burning Crusade, sašutums par Lich King Tagad Jums ir gandrīz izdarīts, viss, kas jums ir darīt, ir pēdējais pārmaiņas - Realmlist: Ievadiet savu World of Warcraft mapi. Tad iet uz Data mapē. Tad jūs iedziļināties enGB vai enUS mapi un atvērt enGB / enUS realmlist.wtf: realmlist.wtf Atvērt šo ar redaktoru un mainīt top ierakstu "Set realmlist pieteikšanās ....." dzēst un pastas, kas: kas realmlist 85.25.73.115 noteikti portāls eu Ja neesat got konta vēl, jūs varat saņemt vienu šeit: Konta izveidošana Tagad jūsu WoW ir gatava spēlēt uz mūsu servera. Have fun!
Grozījumi izdarīti ar Elwendil (23/08/2010 līdz 16:00 Pulkstenis) |
| Lietotāji, kas darbojas šo pavedienu: 3 (Reģistrētie Lietotāji: 1 Viesi: 2) | |
| Stoked |
| Thread Tools | |
| Skats | |
|
|
Saistītās tēmas
|
||||
| Temats | Autors | Forums | Atbilde | Pēdējā ziņa |
| Nāciet par, ne serveris | uzumati | Indekss | 2 | 2008/01/11 20:13 |
| Get neto ar serveri -.- | rommydrom | Indekss | 13 | 2008/12/09 14:55 |
| [HowTo] Server savienojumu | Koratan | Indekss | 30 | 2008/02/05 12:13 |